Maaltijdservice Gelinden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gelinden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gelinden? Door middel van deze website vergelijkt u moeiteloos alle services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,10 per gerecht. Aanschuiven voor Kervelroomsoep en Witlof a la creme? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Gelinden ontvangt u complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ReactieEenvoudig te verwarmen
Postcode3800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,48
Meest gekozen maaltijdCouscous met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gelinden

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Gelinden. Bijvoorbeeld veel gekozen aanbieders als Traiteur Goossens of Aldi. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene organisaties en restaurants. Iedere leverancier levert een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gelinden? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gelinden. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop u moeiteloos praktische of verse producten als margarine of afbak croissants naturel. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gelinden vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Gelinden? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei menu’s die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Onderstaand vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gelinden voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst bestelt u vanaf €3,5.
 • Een daghap aan huis als Lamsvlees in saus is er al vanaf €6,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, extra groenten en iets fris zoals Pêche melba om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gelinden aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. Het eten wordt standaard geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gelinden. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit