Maaltijdservice L'Escaillère

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in L'Escaillère voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in L’Escaillère? Met behulp van onze tool vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,60 per gerecht. Smullen van Champignon omelet en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in L’Escaillère beschikt u over voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
ReactieVraag om voedingsadvies
Postcode6464
Kosten maaltijd (gemiddeld)€4,95
Vaak gekozen maaltijdKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in L’Escaillère

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in L’Escaillère. We hebben het over grote services als Foodbag of Traiteur Goossens. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij biedt z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Via deze website kan u daarom de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in L’Escaillère? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in L’Escaillère. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u direct de supermarktartikelen als broodbeleg en koffiepads. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in L’Escaillère vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in L’Escaillère? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene opties die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Chimay. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in L’Escaillère voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen is beschikbaar vanaf €6,3.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Paprikasoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Kaas als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Chimay voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in L’Escaillère bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor thuismaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De (warme) maaltijden wordt vaak tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDonkey Kicks Chicken of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen L’Escaillère. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit