Maaltijdservice Sombreffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sombreffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sombreffe? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,90. Ouderwets genieten van Varkens-groenteschotel of Thaise curry? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Sombreffe krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteSombreffe
ErvaringBelangrijke voedingsstoffen
Postcode5140
Gemiddelde menuprijs€6
Populaire maaltijdSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sombreffe

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Sombreffe. Denk aan landelijke firma’s als Foodbag of Colruyt. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sombreffe? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sombreffe. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men moeiteloos broodnodige boodschappen als geitenkaas of druiven. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sombreffe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sombreffe? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende leveranciers die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sombreffe. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sombreffe voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kan je kopen vanaf €6,85.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een extra salade en om het compleet te maken Pêche melba om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sombreffe voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Procureurlapje met groenten
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Volkoren macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sombreffe aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De gerechten worden dikwijls bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVisburger met groenten of Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sombreffe. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente