Maaltijdservice Hogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hogne? Met behulp van onze tool vindt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per persoon. Aan tafel voor Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree en Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Hogne hebt u toegang tot heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
ErvaringBen weer zelfstandig
Postcode5377
Prijs per maaltijd€6,27
Nummer 1-maaltijdRode kool met appel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hogne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Hogne. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Colruyt of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hogne? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hogne. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop u snel de boodschappen zoals appelstroom en leverworst. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hogne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hogne? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Somme-Leuze. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hogne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten kan je kopen vanaf €6,65.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een extra salade en voor de volledigheid een Vla als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hogne regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen en Ribkarbonade in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Hogne. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit