Maaltijdservice Nettinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nettinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nettinne? Met behulp van onze vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,85. Aan tafel voor Push Up Meatballs en Gegrilde kippenpoot? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Nettinne ontvangt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteSomme-Leuze
ReactieEenvoudig opwarmen
Postcode5377
Prijs per maaltijd€6,28
Meest gekozen maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Nettinne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Nettinne. Denk dan aan landelijke services als Marley Spoon en/of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Iedere organisatie heeft weer een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kan u de leveranciers rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Nettinne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nettinne. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt u snel verse of handige boodschappen als sinas of sinaasappels. Normaal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nettinne vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nettinne? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei menu’s die overeenstemmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Rundstong Madeirasaus Puree of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Somme-Leuze. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nettinne voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is er al voor €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Garnalensoep bestelt u vanaf €6,9.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Vla achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Somme-Leuze voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Nasi goreng

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nettinne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice rijmt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Zalmfilet in roomsaus of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Nettinne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit