Maaltijdservice Lorcé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lorcé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lorcé? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle firma’s in uw regio! Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,60 per gerecht. Ouderwets genieten van Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Penne vier kazen, uitgebakken spekjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Lorcé krijgt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteStoumont
BeoordelingPersoonlijke bezorgdienst
Postcode4987
Prijs per gerecht€4,95
Geliefde maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lorcé

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Lorcé. Neem bijv. erkende bedrijven als Prego of Intermarché. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lorcé? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lorcé. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt men direct de supermarktartikelen als sinas of scharreleieren. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lorcé vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lorcé? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die passen bij uw uw wensen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Witte Pens Met Rodekool En Puree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Stoumont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lorcé voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook bestelt u vanaf €6,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Croquembouche om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Stoumont voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lorcé regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies er een. Let goed op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden altijd tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Groentesoep en Minestronesoep. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lorcé. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit