Maaltijdservice Sint-Katherina-Lombeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Katherina-Lombeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Katherina-Lombeek? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,75. Ouderwets genieten van Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes en Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Katherina-Lombeek ontvangt u de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTernat
ReactieNiet duur, wel lekker
Postcode1742
Gemiddelde kosten€6,22
Vaak bestelde maaltijdZalmfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Katherina-Lombeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Katherina-Lombeek. Denk aan interessante organisaties als Colruyt of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei organisaties en wijkrestaurants. Iedere leverancier biedt een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Katherina-Lombeek? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Katherina-Lombeek. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als koffiekoeken en stroopwafels. Normaliter gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Katherina-Lombeek vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Katherina-Lombeek? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ternat. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Katherina-Lombeek voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een daghap aan huis als Stoofpotje met peer rundvlees en puree is beschikbaar vanaf €7,3.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Chinese tomatensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Appeltaart om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ternat voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Chili con carne

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Katherina-Lombeek aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Braadworst in barbecuesaus of Zalmfiletstukjes in kervelsaus. Penne met groente. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Katherina-Lombeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit