Maaltijdservice Ternat

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ternat voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ternat? Middels maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,60 p.p. Aanschuiven voor Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Champignon omelet? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Ternat smult u weer van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTernat
ErvaringPrecies zoals verwacht
Postcode1740
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,53
Nummer 1-maaltijdZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ternat

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Ternat. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Prego en/of Prego. Ook in deze plaats zelf bestaan er interessante leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Ternat? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ternat. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt men snel de boodschappen zoals theekoekjes of achterham. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ternat vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Ternat? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree en Lasagne Bolognese? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Ternat. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ternat voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is beschikbaar vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Advokaat ijs als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ternat voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Biogarde

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ternat regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het assortiment, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree en Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ternat. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente