Maaltijdservice Wambeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wambeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wambeek? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in de buurt! Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per maaltijd. Flink uitpakken met Kipfilet en Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Wambeek profiteert u van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTernat
BeoordelingNaar mijn goesting
Postcode1741
Prijs per maaltijd€6,21
Meest gekozen maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wambeek

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Wambeek. Neem belangrijke firma’s als Viangro en Traiteur Goossens. Maar ook lokaal ontstaan er interessante aanbieders en speciale eetpunten. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze pagina kan u de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wambeek? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wambeek. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals snoeptomaatjes en kwark. Veelal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wambeek vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wambeek? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen en Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Ternat. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wambeek voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een warme dagschotel als Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst is er al vanaf €6,95.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Tartufo achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ternat voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Hutspot, hachee

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wambeek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Burpee Chicken of Kibbeling met kruidendip. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wambeek. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit