Maaltijdservice Meensel-Kiezegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meensel-Kiezegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meensel-Kiezegem? Aan de hand van onze tool vindt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,90. Flink uitpakken met Kaaskroketjes en Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Meensel-Kiezegem beschikt u over smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTielt-Winge
RecensieGoede maaltijdvoorziening
Postcode3391
Gemiddelde menuprijs€5,34
Vaak gekozen maaltijdGekookte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Meensel-Kiezegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Meensel-Kiezegem. Neem bijv. landelijke organisaties als Smartmat en Delhaize. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei partijen en verswinkels. Iedere leverancier heeft weer zijn eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kan u de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Meensel-Kiezegem? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meensel-Kiezegem. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men zonder moeite broodnodige boodschappen als rauwe ham en volle melk. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Meensel-Kiezegem vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meensel-Kiezegem? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Wat dacht u van Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tielt-Winge. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meensel-Kiezegem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is er al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst is beschikbaar vanaf €5,85.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Misosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Yoghurt/perzik mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tielt-Winge voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Wokgroenten teriyaki

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meensel-Kiezegem bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De gerechten worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Boe­ren­kool­stoof met ei of Eieromelet in kaassaus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of juist vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meensel-Kiezegem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit