Maaltijdservice Overrepen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Overrepen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Overrepen? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,70 p.p. Aan tafel voor Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree of Vegetarische roerbakstukjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Overrepen hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ReactieWeinig klachten
Postcode3700
Gemiddelde prijs€5,03
Maaltijd-topperGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Overrepen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Overrepen. We hebben het over erkende leveranciers als HelloFresh of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Elke partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kan u de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Overrepen? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Overrepen. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men zonder moeite praktische of verse producten als zoetjes of toiletpapier. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Overrepen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Overrepen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Tongeren. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Overrepen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot is er al vanaf €5,8.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Chocolade ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Macaroni, groenten-tomatensaus

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Overrepen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De (warme) maaltijden wordt in de regel thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Minestronesoep of Spagheti carbonara. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Overrepen. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit