Maaltijdservice Piringen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Piringen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Piringen? Geholpen door onze vergelijker treft u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,95 per maaltijd. Ouderwets genieten van Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen of Vegetarische balletjes in saus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Piringen smult u weer van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieWeinig retouren
Postcode3700
Gemiddelde prijs€5,04
Vaak bestelde maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Piringen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Piringen. Denk dan aan erkende partijen als Home Cuisine en Delhaize. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante aanbieders en verswinkels. Elke optie biedt een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kan u daardoor de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Piringen? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Piringen. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee koop u probleemloos de supermarktartikelen als gebraden gehakt en eieren. Dikwijls zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Piringen vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Piringen? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Via onze vergelijker vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Tongeren. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Piringen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is er al vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipgyros Rijst kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kerriesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Chocolademousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Piringen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen geleverd door een behulpzame bezorger in oktober 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of wellicht vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Piringen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit