Maaltijdservice Riksingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Riksingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Riksingen? D.m.v. deze pagina achterhaalt u probleemloos alle bedrijven in de buurt! Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,75 per maaltijd. Flink uitpakken met Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Riksingen profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
BeoordelingBetrouwbare levering
Postcode3700
Prijs per maaltijd€5,05
Meest gekozen maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Riksingen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Riksingen. Denk aan interessante bedrijven als Yumbel en/of 0. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Riksingen? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Riksingen. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u probleemloos de boodschappen zoals halfvolle kwark en sinaasappels. In de regel kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Riksingen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Riksingen? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Riksingen voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen bestelt u vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Kip tikka massala, basmatirijst is beschikbaar vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aardappelsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Watergruwel om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Varkenslapje in champignonsaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Riksingen regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet in roomsaus en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Op die manier kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Riksingen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit