Maaltijdservice Hertain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hertain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hertain? Middels onze tool bekijkt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,55 per gerecht. Smullen van Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Runderstoofpotje? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Hertain hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
Waarom bestellen?Sociaal betrokken
Postcode7522
Maaltijd prijs€6,71
Geliefde maaltijdTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hertain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Hertain. Bijvoorbeeld belangrijke firma’s als Vlotter of Carrefour. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van partijen en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de bezorgers gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Hertain? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hertain. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u gelijk de supermarktartikelen als havermout of zakdoekjes. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hertain vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Hertain? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden voedingspatroon. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Dieet Vol Au Vent Puree? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Tournai. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hertain voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van onderdelen als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Komkommersoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hertain bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met plusminus 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rookworst met stamppot boerenkool of Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hertain. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit