Maaltijdservice Lamain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lamain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lamain? Geholpen door maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,85 per gerecht. Genieten van Kip Andorra schotel en Raapstelen stamppot met beenham? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Lamain smult u weer van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode7522
Gemiddelde kosten€6,72
Nummer 1-maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lamain

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Lamain. Neem landelijke firma’s als Colruyt en Champion. Maar ook in de buurt zien we tal van instellingen en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lamain? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lamain. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde of vleeswaren. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lamain vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lamain? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Verderop ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Tournai. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lamain voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Kipsaté en ei met bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, extra groenten en iets fris zoals Baba au rhum achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lamain aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Bami goreng met kipsaté en Aardappelgratin. Zodoende zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lamain. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit