Maaltijdservice Sourbrodt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sourbrodt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sourbrodt? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,60 per gerecht. Genieten van Macaroni met kaas of Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Sourbrodt ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteWeismes
BeoordelingGemakkelijk bestellen
Postcode4950
Gemiddelde kosten€6,91
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sourbrodt

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Sourbrodt. Denk dan aan landelijke bedrijven als Vlotter of Wink. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sourbrodt? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sourbrodt. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men eenvoudig de supermarktartikelen als afbak kaas mais broodjes en boterhamworst. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sourbrodt vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sourbrodt? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit verscheidene mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Penne Pesto Kip Wokgroenten en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Weismes. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sourbrodt voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is er al voor €3,6.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes bestelt u vanaf €6,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Crème brûlée achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Weismes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Kippenbout à la bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sourbrodt bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten aanbieders en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt vaak aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Andijviestamppot, speklapje of Gehakt, bloemkool, aardappelpuree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of juist koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sourbrodt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit