Maaltijdservice Jette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Jette? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,30. Smullen van Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Jette beschikt u over voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieBrussel
GemeenteJette
BeoordelingVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode1090
Maaltijd prijs€5,04
Meest gekozen maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Jette

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Jette. Denk dan aan veel gekozen firma’s als Smartmat of Spar. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Jette? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jette. Een redding voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt u zonder moeite de boodschappen zoals roomboter of hopjesvla. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Jette vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Jette? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Gentse Waterzooi en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Jette. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jette voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenshaasje in pepersaus kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Aardbeien mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Jette voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jette aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kip Op Grootmoeders Wijze en Boerengehaktschotel. Op die manier ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Jette. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit