Maaltijdservice Evere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Evere? Met behulp van deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,20 per keer. Ouderwets genieten van Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Evere profiteert u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieBrussel
GemeenteEvere
ReactieSpeciaal proefpakket
Postcode1140
Gemiddelde menuprijs€5,05
Geliefde maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Evere

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Evere. Denk aan belangrijke organisaties als Traiteur Goossens en Smartmat. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei partijen en zorginstellingen. Elk bedrijf levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Evere? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evere. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste leveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als hagelslag en leverworst. Veelal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Evere vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Evere? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die rijmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Neem nu Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Evere. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evere voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, iets te drinken en iets lichts zoals Rijstebrij om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Evere voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Evere bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Varkensvlees met appel in saus en Raapstelen stamppot met beenham. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Evere. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit