Maaltijdservice Petit-Rechain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Rechain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Rechain? Aan de hand van deze website doorzoekt u gemakkelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,40 per gerecht. Flink uitpakken met Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Petit-Rechain ontvangt u vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteVerviers
BeoordelingVraag om voedingsadvies
Postcode4800
Gemiddelde prijs€6,6
Maaltijd-topperStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Petit-Rechain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Petit-Rechain. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Dienstenthuis.be of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er uitstekende instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke service levert zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kunt u derhalve de bedrijven rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Rechain? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Rechain. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u snel nuttige boodschappen zoals koffiepads of vlokken. Vaak zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Petit-Rechain vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Petit-Rechain? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal menu’s die overeenstemmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Denk maar aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Verviers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Rechain voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree bestelt u vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bloemkool cordonbleu schotel kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pompoensoep, iets te drinken en een dessert als Irish coffee om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Verviers voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Groentensoep met gehaktballen
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Stamppot Hutspot met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Rechain bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls kan dat via telefoon, via een menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip tandoori en Zalm in roomsaus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Petit-Rechain. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit