Maaltijdservice Clabecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Clabecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Clabecq? Met behulp van maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten en Gele rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Clabecq hebt u toegang tot verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteTubize
ErvaringEenvoudig opzeggen
Postcode1480
Maaltijd prijs€5,85
Vaak gekozen maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Clabecq

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Clabecq. Bijvoorbeeld landelijke bezorgers als Home Cuisine en/of Intermarché. Echter, ook heel lokaal zijn er verschillende aanbieders en verswinkels. Iedere service wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Clabecq? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Clabecq. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of kipfilet. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Clabecq vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Clabecq? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en mogelijke diëten. Denk maar aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Tubize. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Clabecq voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, extra groenten en iets lichts zoals Poire belle Hélène om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Tubize voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Clabecq aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men probleemloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Clabecq. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit