Maaltijdservice Houtain-Le-Val

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtain-Le-Val voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Houtain-Le-Val? Met behulp van onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,50. Aanschuiven voor Hutspot, gesneden rundvlees en Varkenshaasje in pepersaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Houtain-Le-Val ontvangt u verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode1476
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,84
Nummer 1-maaltijdGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Houtain-Le-Val

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Houtain-Le-Val. Neem belangrijke aanbieders als Foodbag en Ekomenu. Maar ook in de buurt zijn er prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke organisatie heeft weer een eigen keuken en voorwaarden. Via onze vergelijker kunt u de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Houtain-Le-Val? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtain-Le-Val. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u probleemloos praktische of verse producten als roomboter of afbak kaas mais broodjes. Normaal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Houtain-Le-Val vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Houtain-Le-Val? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene opties die overeenstemmen met uw situatie voedingspatroon. U kunt denken aan Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Genappe. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtain-Le-Val voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Gehakt, bloemkool, aardappelpuree bestelt u vanaf €6,35.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ramen, een gezonde salade en iets fris zoals Dame blanche ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houtain-Le-Val aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsHongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst en Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of juist vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Houtain-Le-Val. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit