Maaltijdservice Ways

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ways voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ways? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,10 p.p. Flink uitpakken met Sperziebonen en Bami kip saté? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Ways beschikt u over voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode1474
Prijs per gerecht€5,83
Vaak gekozen maaltijdChili sin carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ways

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Ways. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als HelloFresh of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en wijkrestaurants. Elke leverancier heeft zo een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ways? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ways. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als runderrookvlees of huzarensalade. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ways vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Ways? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Genappe. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ways voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool bestelt u vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tortellini gevuld met kaas kan je kopen vanaf €7,3.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Anmitsu om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ways aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kreeftensoep of Zomerzuurkool met casselerrib en ananas. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ways. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit