Maaltijdservice Bleid

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bleid voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bleid? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,45. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Bleid profiteert u van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
BeoordelingWeinig klachten
Postcode6760
Maaltijd prijs€6,78
Vaak gekozen maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bleid

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Bleid. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Colruyt of Foodbag. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima initiatieven en zorginstellingen. Elke optie heeft zo een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kunt u dus de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bleid? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bleid. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als halfvolle kwark en desem meergranen. Veelal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bleid vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bleid? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die kloppen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Virton. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bleid voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al voor €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen is beschikbaar vanaf €6,05.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bloemkoolsoep, een extra salade en iets fris zoals Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Spinaziestamppot, omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bleid bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden vaak bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Kreeftensoep. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bleid. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit