Maaltijdservice Virton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Virton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Virton? Geholpen door www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,75. Genieten van Macaroni Ham Kaassaus en Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Virton smult u weer van verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
RecensieTijdbesparend en lekker
Postcode6760
Gemiddelde menuprijs€4,98
Geliefde maaltijdRundergehaktballetjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Virton

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Virton. Neem bijv. interessante partijen als HelloFresh en Cora. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende instellingen en wijkrestaurants. Iedere partij hanteert een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Virton? Geen probleem! Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Virton. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u direct verse of handige boodschappen als vers fruit en sinas. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Virton vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Virton? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden allerlei bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Virton. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Virton voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook wordt al bezorgd vanaf €7,2.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Harira, iets te drinken en voor de volledigheid een Crema catalana als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Virton aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree en Kippensoep. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Virton. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente