Maaltijdservice Mussy-La-Ville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mussy-La-Ville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Mussy-La-Ville? Aan de hand van deze website vindt u moeiteloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,10 p.p. Genieten van Bloemkool cordonbleu schotel en Hamlapje in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Mussy-La-Ville hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMusson
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode6750
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,76
Geliefde maaltijdPrei a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Mussy-La-Ville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Mussy-La-Ville. Neem bijv. landelijke aanbieders als Delimeal of Delhaize. Maar ook in de buurt zien we allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke service heeft zo zijn eigen aanbod en voorwaarden. Middels deze website kan u daardoor de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mussy-La-Ville? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mussy-La-Ville. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals chocopasta en grillworst. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Mussy-La-Ville vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Mussy-La-Ville? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende menu’s die matchen met uw situatie en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Musson. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mussy-La-Ville voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree bestelt u vanaf €6,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rozenbottelsoep, extra groenten en iets fris zoals Fruit na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Musson voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mussy-La-Ville regelen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk type maaltijdservice in lijn is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste aanbieders hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden worden meestal tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Gebakken witvis. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Mussy-La-Ville. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit