Maaltijdservice Meix-Le-Tige

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meix-Le-Tige voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meix-Le-Tige? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,35. Flink uitpakken met Tagliatelle, kip, paddestoelen of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Meix-Le-Tige krijgt u heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSaint-Léger
Recensie100% flexibel
Postcode6747
Prijs per gerecht€6,75
Populaire maaltijdRabarbercompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Meix-Le-Tige

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Meix-Le-Tige. U kunt denken aan landelijke firma’s als Vlotter en/of Yumbel. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende organisaties en zorginstellingen. Elk bedrijf biedt een heel eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Meix-Le-Tige? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meix-Le-Tige. Een goede vervanger voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals grillworst en karnemelk. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Meix-Le-Tige vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Meix-Le-Tige? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere soorten maaltijden die passen bij uw uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Saint-Léger. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meix-Le-Tige voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,35.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Veloutésoep, extra groenten en iets lichts zoals Pistache ijs na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Saint-Léger voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meix-Le-Tige bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden meestal tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsSlavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Macaroni. Handig, want zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meix-Le-Tige. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit