Maaltijdservice Ethe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ethe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ethe? Via www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,40 per gerecht. Aan tafel voor Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Kibbeling met kruidendip? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Ethe krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVirton
ReactieWeinig retouren
Postcode6760
Gemiddelde prijs€6,79
Nummer 1-maaltijdWrap kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ethe

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ethe. We hebben het over landelijke organisaties als Colruyt of Vlotter. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Ethe? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ethe. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt u eenvoudig de supermarktartikelen als wilde tomaten mix of sinaasappels. In algemene zin zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ethe vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ethe? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Virton. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ethe voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundvlees in jus kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Komkommersoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Trifle achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Risotto, bospaddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ethe bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en kies er een. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices werken met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt altijd bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Witlofschotel met ham en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ethe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit