Maaltijdservice Vloesberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vloesberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vloesberg? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,80 per maaltijd. Aanschuiven voor Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen of Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Vloesberg smult u weer van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteVloesberg
RecensieLekkere maaltijden + gezond
Postcode7880
Gemiddelde kosten€5,66
Vaak bestelde maaltijdThaise curry

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vloesberg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Vloesberg. Neem bijv. interessante bedrijven als Prego of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante aanbieders en slagerijen. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vloesberg? Geen probleem! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vloesberg. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men zonder moeite de supermarktartikelen als honing en vanille vla. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vloesberg vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vloesberg? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze maaltijdservices die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Aan de hand van deze website treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Vloesberg. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vloesberg voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Kipgyros Rijst is er al voor €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Vispotje in botersaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Thaise soep, een extra salade en om het compleet te maken Bitterkoekjes mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Vloesberg voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vloesberg aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsDraadjesvlees in rode wijnsaus of Slavink in jus. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vloesberg. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit