Maaltijdservice Silly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Silly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Silly? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per maal. Aanschuiven voor Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Silly ontvangt u uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
RecensieWat een uitkomst
Postcode7830
Gemiddelde kosten€5,62
Geliefde maaltijdStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Silly

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Silly. Neem veel gekozen aanbieders als Colruyt en Delimeal. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante organisaties en zorginstellingen. Iedere service hanteert een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kan u daarom de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Silly? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Silly. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men gelijk de supermarktartikelen als keukenpapier en snoepjes. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Silly vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Silly? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse opties die matchen met uw wensen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Silly. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Silly voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is er al voor €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Verse komkommersalade is er al vanaf €6,85.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Banana split om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Silly regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men één maaltijd per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Alaska-koolvis of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Silly. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente