Maaltijdservice Edingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Edingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Edingen? Aan de hand van deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,85 p.p. Smullen van Zalm in dillesaus of Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Edingen smult u weer van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEdingen
ReactieEen verademing
Postcode7850
Prijs per maaltijd€5,63
Populaire maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Edingen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Edingen. Neem landelijke leveranciers als Dienstenthuis.be en Foodbag. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende instellingen en wijkrestaurants. Elke partij heeft zo z’n eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Edingen? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Edingen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men probleemloos de boodschappen zoals oude kaas en jam. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Edingen vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Edingen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei bezorgmaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Groentesoep Met Balletjes of Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Op deze pagina vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Edingen. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Edingen voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen is er al vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Taart om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Edingen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Edingen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies er een. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Braadworst in barbecuesaus en Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Edingen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente