Maaltijdservice Remersdaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Remersdaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Remersdaal? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,35 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehakt, prei, aardappelpuree en Spaghetti met broccoli? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Remersdaal krijgt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteVoeren
Waarom bestellen?Geen kunstmatige toevoegingen
Postcode3791
Gemiddelde kosten€5,41
Vaak bestelde maaltijdKipstukjes in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Remersdaal

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Remersdaal. Neem interessante aanbieders als Vlotter en Vlotter. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van organisaties en restaurants. Iedere service hanteert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kunt u de aanbieders overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Remersdaal? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Remersdaal. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt men gelijk de boodschappen zoals sinas of dranken. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Remersdaal vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Remersdaal? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze seniorenmaaltijden die matchen met uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Voeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Remersdaal voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een daghap aan huis als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Linzensoep, een gezonde salade en een dessert als Aardbeien mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Voeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Remersdaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoen in witlofschotel met kaassaus of Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Remersdaal. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit