Maaltijdservice Voeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Voeren? Dankzij www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,80 per maaltijd. Smullen van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Voeren beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteVoeren
ErvaringBelangrijke voedingsstoffen
Postcode3790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Vaak gekozen maaltijdHollandse hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Voeren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Voeren. We hebben het over populaire aanbieders als Viangro of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze vergelijker kunt u de bezorgers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Voeren? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voeren. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt u direct broodnodige boodschappen als frisdrank en biscuits. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Voeren vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Voeren? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse menu’s die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Hieronder bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Voeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voeren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Appelmoes na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Voeren voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Heldere kippensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Voeren bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsAndijvie a la creme of Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Voeren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente