Maaltijdservice Vlijtingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlijtingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Vlijtingen? Aan de hand van onze vergelijker ontdekt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,40 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Chili con carne en Vissticks met groenten? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Vlijtingen geniet u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
Waarom bestellen?Lekker en gezond
Postcode3770
Gemiddelde menuprijs€5,36
Nummer 1-maaltijdPannenkoeken; met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Vlijtingen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Vlijtingen. U kunt denken aan erkende leveranciers als Viangro en/of 0. Maar ook lokaal zijn er verschillende instellingen en restaurants. Elke aanbieder biedt een heel eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Vlijtingen? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlijtingen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als paté en falafel burger. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vlijtingen vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vlijtingen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele opties die rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Riemst. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlijtingen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Macaroni Ham Kaassaus is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes is er al vanaf €7,1.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aardappelsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vlijtingen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u direct nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vlijtingen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit