Maaltijdservice Zichen-Zussen-Bolder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zichen-Zussen-Bolder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zichen-Zussen-Bolder? Dankzij onze tool bekijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,75 per maaltijd. Flink uitpakken met Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Macaroni, groenten-tomatensaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Zichen-Zussen-Bolder profiteert u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
BeoordelingVetbeperkt
Postcode3770
Gemiddelde prijs€5,38
Nummer 1-maaltijdAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zichen-Zussen-Bolder

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Zichen-Zussen-Bolder. Neem erkende leveranciers als Delhaize of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elke organisatie heeft zo een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van deze pagina kunt u de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Zichen-Zussen-Bolder? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zichen-Zussen-Bolder. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals halvarine of dieetproducten. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zichen-Zussen-Bolder vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zichen-Zussen-Bolder? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Riemst. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zichen-Zussen-Bolder voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €6,3.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gamjatang, extra groenten en een toetje als Banana split achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zichen-Zussen-Bolder regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden standaard geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Bami, quorn, satésaus. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Zichen-Zussen-Bolder. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit