Maaltijdservice Moelingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moelingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Moelingen? D.m.v. deze website treft u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,05 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Moelingen smult u weer van gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteVoeren
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode3790
Gemiddelde kosten€5,39
Nummer 1-maaltijdKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Moelingen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Moelingen. Neem grote firma’s als Home Cuisine en Meal-Story. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Moelingen? Er is een oplossing! Legio cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moelingen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men snel nuttige boodschappen zoals gebraden gehakt of gekookte achterham. In algemene zin kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Moelingen vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Moelingen? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse maaltijdservices die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Voeren. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moelingen voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden is beschikbaar vanaf €6,45.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kaassoep, iets te drinken en om het compleet te maken Custard om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Voeren voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moelingen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en selecteer er een. Check vooral het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Varkenshaas boontjes schotel of Andijviestamppot, speklapje. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Moelingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit