Maaltijdservice Sint-Pieters-Voeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pieters-Voeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pieters-Voeren? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,35 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pulled pork zoete aard puree bonenmix en Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Pieters-Voeren profiteert u van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteVoeren
RecensieSpeciaal voor ouderen
Postcode3792
Maaltijd prijs€5,42
Vaak bestelde maaltijdKabeljauw in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Voeren

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Sint-Pieters-Voeren. Denk aan interessante organisaties als Marley Spoon of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers rustig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pieters-Voeren? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pieters-Voeren. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u moeiteloos verse of handige boodschappen als leverkaas of kaas extra belegen blaarkop. Doorgaans kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Pieters-Voeren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Pieters-Voeren? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Onderstaand ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Voeren. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Voeren voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boereworst Met Wortelstamppot kan je kopen vanaf €7,5.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Trifle als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Voeren voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pieters-Voeren regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u supersnel opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Pieters-Voeren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit