Maaltijdservice Turnhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Turnhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Turnhout? Via www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,00 per persoon. Aanschuiven voor Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Turnhout beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteTurnhout
RecensieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode2300
Prijs per maaltijd€5,9
Vaak bestelde maaltijdPannenkoeken met spek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Turnhout

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Turnhout. We hebben het over landelijke bezorgers als Viangro en HelloFresh. Ook binnen de gemeente zien we interessante instellingen en zorginstellingen. Elke service hanteert zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Turnhout? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Turnhout. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als snoepjes of halfvolle yoghurt. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Turnhout vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Turnhout? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit talloze opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Spaghetti Carbonara? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Turnhout. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Turnhout voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen kan je kopen vanaf €6,95.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Czernina, iets te drinken en een toetje als Natas do Céu als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Turnhout voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Runderstoofpotje
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Gehakt in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Turnhout regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden veelal geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Spaghetti bolognese of Kreeftensoep. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Turnhout. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit