Maaltijdservice Wachtebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wachtebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wachtebeke? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,20 per maal. Flink uitpakken met Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Varkensfilet in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Wachtebeke hebt u toegang tot complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWachtebeke
ErvaringVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode9185
Gemiddelde kosten€6,49
Vaak bestelde maaltijdSavooiekool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wachtebeke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Wachtebeke. Bijvoorbeeld landelijke services als Dienstenthuis.be of Marley Spoon. Maar ook in de buurt bestaan er verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wachtebeke? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wachtebeke. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u probleemloos de boodschappen zoals desem bol grof en geitenkaas. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wachtebeke vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Wachtebeke? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Wachtebeke. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wachtebeke voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bamisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Wachtebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wachtebeke regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wachtebeke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit