Maaltijdservice Fraire

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fraire voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Fraire? Door middel van onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Heldere boerengroentesoep of Rundersaucijsje met vleesjus, stamppot witte kool met appel? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Fraire profiteert u van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
ErvaringPersoonlijke bezorgdienst
Postcode5650
Gemiddelde kosten€5,9
Maaltijd-topperVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Fraire

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Fraire. U kunt denken aan grote firma’s als Delhaize of 0. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie biedt een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Fraire? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fraire. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop u eenvoudig verse of handige boodschappen als huishoudelijke artikelen en kaas extra belegen montbeliarde. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Fraire vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Fraire? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei maaltijdservices die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Walcourt. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fraire voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is er al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes kunt u al bestellen vanaf €6,6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, iets te drinken en om het compleet te maken Anmitsu om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Kip in zoetzure saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fraire bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Rundervink in jus met stamppot broccoli. Op die manier kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Fraire. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit