Maaltijdservice Pry

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pry voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Pry? Door middel van deze website bekijkt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per keer. Smullen van Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng en Kipfilet? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Pry ontvangt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
ErvaringIk zit nergens aan vast
Postcode5650
Gemiddelde kosten€5,91
Geliefde maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Pry

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Pry. Denk aan erkende aanbieders als Colruyt en Wink. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante instanties en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u dus de services op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Pry? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pry. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals afbak pistolet meergranen of appels. Vaak gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Pry vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Pry? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei opwarmmaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Walcourt. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pry voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is er al voor €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Stroganoff du chef bestelt u vanaf €6,05.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, extra groenten en om het compleet te maken Chocolademousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkensvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pry regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Soms is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Pry. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit