Maaltijdservice Vogenée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vogenée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vogenée? D.m.v. onze tool vindt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,20 per maal. Aanschuiven voor Schelvis in Dijon-mosterdsaus of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Vogenée beschikt u over verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode5650
Prijs per gerecht€5,92
Vaak gekozen maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Vogenée

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Vogenée. Neem grote firma’s als Foodbag en/of Okay. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante partijen en sociale voorzieningen. Elke partij levert een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vogenée? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vogenée. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u snel praktische of verse producten als jonge kaas en vegan gehakt. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vogenée vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vogenée? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Walcourt. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vogenée voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Macaroni met kaas is er al vanaf €5,7.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Dopewtensoep, een gezonde salade en een toetje als Pannenkoekjes om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Venkelsoep met dille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vogenée bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Minestronesoep of Zomerzuurkool met casselerrib en ananas. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Vogenée. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit