Maaltijdservice Fontenelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fontenelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Fontenelle? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,25 per maaltijd. Genieten van Nasi Indisch rundvlees en Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Fontenelle profiteert u van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
RecensieGeen abonnement
Postcode5650
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,89
Maaltijd-topperAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Fontenelle

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Fontenelle. U kunt denken aan grote bedrijven als Delhaize en/of Foodbag. Maar ook lokaal bestaan er tal van leveranciers en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de bezorgdiensten rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Fontenelle? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fontenelle. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men zonder moeite de supermarktartikelen als afbak pistolet meergranen en abrikozenjam. Veelal zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Fontenelle vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Fontenelle? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Walcourt. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fontenelle voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree bestelt u vanaf €5.
 • De daghap voor ouderen als Chili con carne wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Fruit om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Kipfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fontenelle regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Dikwijls kan dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. Uw bestelling wordt dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree of Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Hierdoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Fontenelle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit