Maaltijdservice Castillon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Castillon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Castillon? Via maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle leveranciers in uw regio! Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,70 per maaltijd. Aanschuiven voor Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Castillon geniet u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
ReactieEenvoudig bestellen
Postcode5650
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,86
Vaak bestelde maaltijdReepjes kalkoenvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Castillon

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Castillon. We hebben het over landelijke partijen als Dienstenthuis.be en/of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor prima aanbieders en restaurants. Elke aanbieder hanteert zijn eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Castillon? Geen probleem! Flink wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Castillon. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt u moeiteloos de boodschappen zoals vegan gehakt of grillworst. In de regel zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Castillon vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Castillon? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Denk maar aan Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Walcourt. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Castillon voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5.
 • Vriesverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktschijf met appelcompote bestelt u vanaf €7,4.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, een stukje fruit en iets lichts zoals Tiramisu mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Varkenslapjes in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Castillon aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Vaak doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden veelal geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Castillon. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit