Maaltijdservice Stave

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stave voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Stave? Dankzij www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,40 p.p. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Stave hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
RecensieVerse ingrediënten
Postcode5646
Prijs per maaltijd€5,85
Maaltijd-topperGepaneerde kipnuggets

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Stave

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Stave. Denk dan aan erkende bedrijven als Colruyt en Prego. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima leveranciers en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze pagina kan u daarom de firma’s rustig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Stave? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stave. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u probleemloos praktische of verse producten als volle melk of salades. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Stave vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Stave? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende bezorgmaaltijden die rijmen met uw eisen en eetpatroon. Denk maar aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Verderop achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Mettet. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stave voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip, worteltjes, aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,5.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Pap als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Rundersaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stave aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden standaard bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi. Zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Stave. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit