Maaltijdservice Oret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oret? Middels onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,80 per persoon. Ouderwets genieten van Hollandse hachee en Bloemkoolsoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Oret smult u weer van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode5640
Gemiddelde menuprijs€5,81
Vaak gekozen maaltijdKippenvlees in kerriesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Oret

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Oret. Neem bijv. belangrijke leveranciers als Smartmat en 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie levert zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oret? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oret. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als paté en biscuits. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oret vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oret? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en voedingsadvies. Neem nu Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Mettet. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oret voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes is er al vanaf €6,95.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, iets te drinken en een dessert als Yoghurt/perzik mousse na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Mettet
 • Centrale postcode: 5640

Beste bereide maaltijden

 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oret aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie of Foe yong hai. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oret. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit