Maaltijdservice Ermeton-Sur-Biert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ermeton-Sur-Biert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Ermeton-Sur-Biert? D.m.v. deze website doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,05 per persoon. Flink uitpakken met Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree en Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Ermeton-Sur-Biert ontvangt u complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
RecensieRuime keuze
Postcode5644
Gemiddelde kosten€5,84
Meest gekozen maaltijdGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ermeton-Sur-Biert

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Ermeton-Sur-Biert. Denk aan belangrijke services als Yumbel en/of Dienstenthuis.be. Maar ook in de buurt zijn er verschillende leveranciers en restaurants. Elk bedrijf biedt zijn eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ermeton-Sur-Biert? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ermeton-Sur-Biert. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u probleemloos praktische of verse producten als sandwich spread of filterzakjes. Doorgaans kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ermeton-Sur-Biert vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ermeton-Sur-Biert? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele menu’s die matchen met uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vol Au Vent Puree en Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Mettet. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ermeton-Sur-Biert voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,05.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, iets te drinken en een dessert als Pap om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Mettet
 • Centrale postcode: 5644

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Shoarma met zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ermeton-Sur-Biert aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. Het eten wordt veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Zalm remouladesaus groentemix gek aard of Kip piri piri, pilav rijst. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ermeton-Sur-Biert. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit