Maaltijdservice Clermont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Clermont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Clermont? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,80. Genieten van Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Burpee Chicken? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Clermont krijgt u gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteWalcourt
Waarom bestellen?Geen vaste verplichtingen
Postcode5650
Gemiddelde menuprijs€5,88
Vaak bestelde maaltijdReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Clermont

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Clermont. Denk aan belangrijke firma’s als Traiteur Goossens of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en slagerijen. Elke aanbieder heeft weer een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Clermont? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Clermont. Ideaal voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt men direct de supermarktartikelen als volle melk of halfvolle vanille yoghurt. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Clermont vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Clermont? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei type aanbieders die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Tomatensoep Met Balletjes? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Walcourt. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Clermont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €4,1.
 • Een warme dagschotel als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kan je kopen vanaf €6,35.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Vissoep, een extra salade en een dessert als Chocolade ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Walcourt voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkensprocureur in jus
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Stoofpotje rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Clermont bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met plusminus 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Huisgemaakte rundergehaktbal in jus of Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Clermont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit