Maaltijdservice Bas-Oha

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bas-Oha voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bas-Oha? D.m.v. onze tool vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,35 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken witvis of Witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Bas-Oha geniet u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteWanze
Waarom bestellen?Speciaal proefpakket
Postcode4520
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,6
Nummer 1-maaltijdVarkenshaas boontjes schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bas-Oha

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Bas-Oha. U kunt denken aan interessante aanbieders als Foodbag of Aldi. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante organisaties en slagerijen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Bas-Oha? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bas-Oha. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel services voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als afwasmiddel en palingworst. Normaal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bas-Oha vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bas-Oha? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Witte Pens Met Rodekool En Puree of Spaghetti Carbonara? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Wanze. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bas-Oha voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al voor €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Knoedel als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wanze voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Kip in zoetzure saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bas-Oha aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor thuis worden niet zelden geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsMacaroni-gehakt schotel of Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bas-Oha. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit