Maaltijdservice Wanze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wanze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wanze? Via maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,30 per gerecht. Genieten van Pittige sperzieboontjes en Varkenslapje in champignonsaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Wanze beschikt u over vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteWanze
RecensieLage prijs per maaltijd
Postcode4520
Prijs per gerecht€5,46
Nummer 1-maaltijdVenkelsoep met dille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wanze

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Wanze. We hebben het over veel gekozen services als Foodbag en/of Dienstenthuis.be. Maar ook lokaal ontstaan er prima partijen en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wanze? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wanze. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als leverpastei en grillworst. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wanze vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wanze? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw wensen voedingspatroon. Neem nu Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Wanze. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wanze voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een daghap aan huis als Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter is er al vanaf €7,1.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, een stukje fruit en iets fris zoals Kaiserschmarren achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Wanze voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Wanze
 • Hoofdpostcode: 4520

Top-5 bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Gebonden rundvleessoep
 • Pannenkoeken met spek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wanze regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden veelal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Bami goreng met rundvlees en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wanze. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente