Maaltijdservice Ben-Ahin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ben-Ahin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ben-Ahin? Via deze website doorzoekt u moeiteloos alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,50. Aan tafel voor Vissticks met groenten en Ossestaartsoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Ben-Ahin krijgt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteHuy
ReactieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode4500
Gemiddelde kosten€5,57
Maaltijd-topperSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ben-Ahin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Ben-Ahin. U kunt denken aan erkende partijen als Prego en 0. Ook binnen de gemeente zien we allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de bezorgers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ben-Ahin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ben-Ahin. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men direct verse of handige boodschappen als desembrood rogge of huishoudelijke artikelen. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ben-Ahin vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ben-Ahin? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Huy. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ben-Ahin voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kan je kopen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Soto, iets te drinken en iets fris zoals Taart achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Huy voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Huy
 • Hoofdpostcode: 4500

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Draadjesvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ben-Ahin regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ben-Ahin. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit